Αρχική
Ποιοι Είμαστε
Τα Προϊόντα μας
Το Εργαστήριο
ΕπικοινωνίαΣχινάς Delicatessen, Παράδοση & Ποιότητα στα Λουκάνικα και το Παστό Καλαμάτας !

Σχινάς Delicatessen, Παράδοση & Ποιότητα στα Λουκάνικα και το Παστό !

Σχινάς Delicatessen, Παράδοση & Ποιότητα στα Λουκάνικα και το Παστό !

Σχινάς Delicatessen, Παράδοση & Ποιότητα στα Λουκάνικα και το Παστό Καλαμάτας !


Το Εργαστήριο


Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Σχινά, έχει μια σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας (φωτο), κάτω από τον Μεσσηνιακό ουρανό και μέσα στις μυρωδιές της ελιάς και του λαδιού, και ένα σημείο πώλησης στην κεντρική αγορά της Καλαμάτας.

Μέσα από συνεχείς αυστηρούς ελέγχους εξασφαλίζουμε υψηλά επίπεδα ποιότητας σε όλες τις φάσεις παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης. Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που πληροί αυστηρούς κανόνες υγιεινής και τις προϋποθέσεις παραγωγής που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και η ευρωπαϊκή νομοθεσία HACCP.

Όσον αφορά την παραγωγή μας αυτή κυμαίνεται σε σχετικά μικρές ποσότητες γιατί επιλέγουμε συνειδητά να στοχεύουμε στην υψηλή ποιότητα, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με προσωπική παρακολούθηση και αυστηρό έλεγχο όλων των σταδίων επεξεργασίας και τυποποίησης των αλλαντικών μας.

Καθοδηγούμενοι από τις αξίες που μας δίδαξαν, την αγάπη και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, συνεχίζουμε δυναμικά να οραματιζόμαστε το μέλλον και να παράγουμε παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα, όπως οι προηγούμενες γενιές. 

Προσκολλημένοι σε αυτές τις αξίες και εθισμένοι στις προκλήσεις και σε στενή συνεργασία με τεχνολόγους τροφίμων και γευσιγνώστες, δοκιμάζουμε συνεχώς νέους συνδυασμούς γεύσεων με μπαχαρικά, μυρωδικά και άλλες αγνές πρώτες ύλες που παράγει ο τόπος μας. Επιπλέον, επιθυμούμε να ταξιδέψουμε τη γεύση σας και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, συνδυάζοντας τα προϊόντα μας με υλικά που δοκιμάζουμε στα ταξίδια μας στο εξωτερικό.

Περιμένουμε και από σας νέες προτάσεις για νέα γαστρονομικά ταξίδια.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Σήμερα, η Αλλαντοποιία ΣΧΙΝΑ, ως γνήσια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει το όραμα του παππού και εργάζεται καθημερινά για ανάπτυξη και παραγωγή βασισμένες σε αξίες και ιδέες που πιστοποιούν την ελληνική μας ταυτότητα και παράδοση.ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΥ ΖΗΝ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !